Reģistrējoties norādiet manu epastu: d_sarmite@inbox.lv

AKTUALITĀTES



Jaunumi! H O B O C T U!!! Jaunumi!

UZMANĪBU!!! No 2010.gada 5.maija katru trešdienu plkst. 20:30 Jūs atkal tiekat laipni aicināti uz videokonferenci latviešu valodā. Pārrunāsim visus jaunumus kompanijā un kā tos varam likt lietā savu sapnu īstenošanai. Uz tikšanos netā!

С декабря началисъ продажи продуктов, отличних и в качестве подарка!!! www.youniverseworld.com Доставка DHL (2-3 дня) - 16 €
Активизация для получения компенсаций минимум 50 SV Volupta (22 подушечек) - интимный гель с L-Argininom (за его воздействие на организм человека дана Нобелевская премия в 1998 г.) Nyouface 1 - 1-я формула крема для лица Nyouface 2 - 2-я формула Nyoulegs - антицеллюлитный гель
Косметика нового поколения по технологии Crackle (взрыв,пузырьки)

* P R E Č U * P Ā R D O Š A N A *
Youniverse World piedāvā jaunas paaudzes preces internetā. Piegādi uz mājām (vai jebkuru citu norādīto adresi) veic kompānija DHL,piegādes maksa 16 eiro. Tikai šajā kompānijā pieejamās Volupta (skat. informāciju ), Nyouface un Nyoulegs būs lieliskas dāvanas Jūsu mīļajiem! Ja vēlaties iegādāties 1 Voluptas spilventiņu - cena 6,-LVL, 10 gab. - 35 LVL Dotajā brīdī iespējams iegādāties iepakojumu 6 Voluptas spilventiņi par 2 5 LVL (zvaniet vai rakstiet uz epastu, var nogādāt pa pastu ar pēcmaksu). Ja vēlaties draudzīgāku cenu - reģistrējieties, kļūstiet par kluba biedru un saņemsiet Voluptas iepakojumu (22 spilventiņi) ar piegādi mājās par speciālu cenu - 106 (90 +16 €).
Tuvākajā laikā 3D sociālais tīkls uzsāks pilnvērtīgu darbu visā pasaulē

Uzziniet vairāk par jauno sociālo tīklu Youniverse World

Tuvākajās dienās kompanija Youniverse World piedāvas jūsu ievērībai pirmos produktu reklāmas klipus. Tagad varat iepazīties ar vienu no tiem mājaslapā par Voluptu. Skaties pirmos produktu komplektus un informāciju par 3D iespējām

Sveicināti, te Sarmīte Dubava, tālr.+37126535742, e-pasts d_sarmite@inbox.lv; skype: sofijaanna

Mēs visi gribam būt harmonijā ar sevi un apkārtējo pasauli, pārtikuši, dāsni, gribam dzīvot krāšņi un laimīgi. Ar kaut ko ir jāsāk!

Saits informē par jaunu topošu socialo tīklu Youniverse World, kas vēl pirms oficiālās atklāšanas jau sapulcējis vairākus desmitus tūkstošu dalībnieku. Projekts sniegs iespēju caur trīsdimensiju spēli izveidot savu virtualo tēlu un dzīves telpu, satikt reālus draugus, biedroties pēc interesēm, reklamēt savu biznesu un iegdāties ekskluzīvas preces par labu cenu. Iesākumā Jūs varat iekļauties projektā bez maksas un sakt pelnīt par to, ka esat ieteikuši šo sociālo tīklu saviem draugiem un paziņām jebkurā pasaules malā.

ANKHARA - otrā dzimšana

APMEKLĒTĀJI

Cogwheels


Mani mīļie, laipni lūgtum tos, kas vēlas spēlējoties netā iepazīt jaunus draugus un jaunas iespējas, reklamētieties vai reklamēt, lietot jaunākās tehnoloģijas, online konferenču zāles un plašu sms tīklu, pirkt ekskluzīvas preces par pieejamu cenu ar piegādi mājās... un vēl, un vēl! Atver savu pieeju socialajam tīklam Youniverse World bez sākuma investīcijām! Reģistrējies saitā, reklamē saitu un pelni tikai par to, ka esi ieteicis šo iespēju! Ssaņem komisijas naudu no ikviena savu draugu un paziņu un viņu paziņu pirkuma!!!


Покупая в интернете у себя - создавай свои доходы и разделяй возможности с друзьями. Хочешь становится богаче - начинай думать как современный супермаркет!






Vai jums gribētos patērzēt ar iemīļotu kinoaktrisi, veiksmīgu sportistu vai, teiksim, ģeniālu zinātnieku? Jauna projekta ietvaros paredzēts aicināt šādus veiksmīgus cilvēkus, kuri piedāvās savus dabus vai iemīļotus brendus u.tml. Ko tas dotu mums, parastajiem mirstīgajiem? Teiksim, es labprāt dotos uz pludmali Armani dizainētā sporta krekliņā vai ieautu kājas elegantajos Gianmarco Lorenzi apavos, kuri pie tam pirkti neta ar piegadi mājas un vēl ae 20=60% atlaidi.





Jūras tematika O.Muti rotās

Jūras tematika O.Muti rotās

Video "Atveriet acis"

http://video.mail.ru/list/g.a.gabur08/25/27.html

trešdiena, 2007. gada 12. decembris

Es sapņoju par pilsētu Parīzi









Ludmila Cimaškevica, cilvēks, kurš aug līdz ar savu biznesu, ar kuru Latvija iepazina KGC!

Ludmila Cimaškevica, cilvēks, kurš aug līdz ar savu biznesu, ar kuru Latvija iepazina KGC!
who's online

AKTUĀLI